почивка на море

Почивка на море в Гърция – 2018, колко евтино може да е?

Почивка на море в Гърция – заслужава ли си?

За съжаление в интернет, ще намерите само оферти за почивка на море в Гърция. Никой не ви казва, къде, колко, защо, какво има там! За нас също би било трудно да намерим подобна информация, но пък можем да ви зарадваме с няколко клипа по тази тема. Нека да започнем с цената обаче. Гърция за много българи е близо, самолети има, автобуси, автомобили, няма да се учудя, ако можете да хванете влак. Но колко би ви струвало това удоволствие?

почивка на море в гърция
Почивките в Гърция според много българи се смятат за най-евтините. Ако отворите няколко сайта с оферти за почивка на море в Гърция, ще видите колко различни цени има, колко различни места има и няколкото вида транспорт. Може цените да започнат от 50лв до 2000лв и нагоре. За какво са тези цени обаче, дали има смисъл да се възползвате от тях и защо?

Почивка на море в Гърция за колкото се може по-малко?

Не ви съветваме много с това. Не се знае какво е състоянието на мястото, на което да отседнете, дали транспотът ви, ще е това, което е описано в обявата и да не забравяме коректността на фирмата с която искате да пътувате. Винаги проверявайте фирмите в интернет! Интернет, вече е достатъчно голямо място за изяви и винаги може да се намери някаква информация за дадена фирма. Не пропускайте да потърсите и във Фейсбук. Там също е добро място за откриване на некоректни фирми.

Има оферти за ден, два, десет, хотел, вила, самостоятелна стая, легло и какво ли още не. Преди да скочите на почивка на море в Гърция обаче, строго ви съветваме да преверите локацията на всичко – къде ще ви оставят, хотел, плаж, всичко! Това, че сте в друга държава, не означава че трябва да ви въртят из морето или по плажа.


 

 

1 коментар по „Почивка на море в Гърция – 2018, колко евтино може да е?

Коментарите са изключени.