почивка на море къмпинг в българия

Почивка на море – Багаж за къмпинг в България

Почивка на море без багаж? Невъзможно!

Ще се опитаме обаче да поговорим за един ключов аспект на почивката на море – багажа. Както има различни почивки на море, така има и различни размери и приложения на багажа, както и неговото съдържание. Няма смисъл да ви казваме, че трябва много внимателно да подреждате багажа си, но нека се опитаме да ви помогнем с някой допълнителен съвет. Нещо, което може да не сте се сетили да вземете.

Започваме с дрехите – почивка на море без дрехи – зависи за кого! Приготвяйте внимателно и с оглед на мястото и времето на което ще ходите. Ако ще е по-скалист плаж, може да вземете дрехи, които са устойчиви на вятър. Ако ще е слънчев плаж и студени нощи – къси и дълги дрехи, включително топли.

почивка на море къмпинг в българия

Почивка на море без дрехи няма как да стане, но нека оставим настрана това за малко.

Трябва да говорим за почивката на море в България обаче. Какви биха били основните проблеми тук? Липсата на баня на обществени места. Добре, морето също може да ви послужи, но не се осланяйте винаги на него. Още повече, ако почивката ви, ще е дълга. Една умна идея, която може да ви послужи много. Всеки вече има смартфон или устройство, което се нуждае от енерги. Помислете да вземете с вас енергийна банка, но със соларен панел. Поставете на чадъра или на друго слънчево място и се веселите. След известно време, ще имате достатъчно заряд да заредите телефона си за следващата серия снимки.

Знаете, че в България няма много свободни места, където да си заредите телефона. Контакт по-просто казано. Не отписвайте и швейцарското ножче. Малко, но много полезно. Винаги може да попаднете в ситуацията, ковто да ви трябва.

При условията на къмпинг, много внимателно си събирайте и кухненските прибори. Швейцарското ножче, може да има и лъжица и вилица, но няма да има тиган или тенджера.

Почивка на море като истински „отшелник“!

Това мне е за всеки. Ако искате да го пробвате – опитайте. Човек трябва да опита от всичко в живота. За някой няма да е много добре да живеят на плажа (може дори да не се и получи заради родните плажове), но за кратък период от време е поносимо. Помислете и за каравана или дори комби автомобил.